Ni MÅSTE hjälpa mig här!!

Hej, kära, trogna läsare.
Först och främst: ja, jag har bytt msn. fatta det nån gång. Adda den nya For Falangie's Sake. Fast släng inte bort den gamla. it may come in handy.
Anledningen var att jag kunde inte logga in på min gamla msn längre :S Det gick bara att logga in på en skitgammal version av msn. Men inte på den nya. Så jag fick flipp och gjorde en ny. Ett G-mail-konto.fast nu känns det helt vemodigt.. för nu vet jag inte om jag ska fortsätta med min gamla msn eller inte. för vissa har ju inte addat mig där. eller så har några addat min nya msn, och raderat den gamla! Haha.. fan också. men spara båda, just in case, så får vi se vad som händer sen. men, läs vidare, ni måste hjälpa mig med att välja kläder.


NU SÅ! :D Igår jobbade jag på Max från 18.00 till 05.00. Elva timmar. jag kom hem och duschade, och hamnade i sängs först klockan 6. Sen somnade jag inte förens 8 på morgonen. Sen somnade jag.. och vaknade klockan 16.00 idag. SEXTON!! FYRA!! i eftermiddag! Och idag skulle jag ha jobbat klockan 6 igen. men jag ringde dme och sa att jag inte kunde..
seriöst. jag skulle jobba igen, två timmar efter att jag vaknat idag. vad tror de att jag är?? Jag är helt död när jag kommer hem!!
Så jag ringde och sa att jag inte kunde. Olle, från min klass, och hans flickvän kom och handlade från mig på Max igår :D. Just under mina dåliga timmar dock :(. Haha. men det var en trevlig överaskning :). Sen sa Zubair att han hade sett mig från Max's Drive-in :). Aslamt!! och sen kom det in två fulla tjejer.. varav en klädde av sig tröjan och satt i BH och åt, när jag torkade bordet.
ashett :D.

Men idag: inget jobb. Lite surt. för idag skulle SnyggBecca jobba, tror jag. ni vet... den nya medarbetaren som började med mig. 

Däremot har jag kollat på lite kläder. jag vill köpa en tunn jacka! Vilken av dessa ska jag köpa? seriöst. jag MÅSTE ha hjälp med att välja! Klicka på bilderna för att se dem i större format.
Röd jacka.Gul jacka
gul jackadetailz.

Vilken vilken vilken?! Röd eller gul?! Ni kanske inte tycker att de är skitsnygga men... jag gillade dem :/.
De ska ju synas lite extra liksom.. därav de starka färgerna. De finns i grå också, men den ser ut som en helt random jacka. And I don't do random.
Sen ska jag köpa en John lennon-tee :D. WOHOOW!


Jag älskar er.
Det borde ni också göra.
Om inte, så vet ni att åtminståne en älskar er.

♦ georgie.

Jag hatar dig. Förstår du inte det?

Lämna mig.
Gå härifrån.
Jag HATAR dig. Förstår du inte det?

Du äter upp mig.
Du slaktar mig inifrån.
Dödar mig, kuvar mig, bryter ner mig till den ynkling jag är.
Du skadar mig.
Jag HATAR dig. Förstår du inte det?

Du skär igenom min kropp.
Så naket, så vedervärdigt.
Så oskyggt och rått.
Du dräper mig inifrån.
Krossar mitt innanmäte.
Så oskyggt, så rått.
Så naket och vedervärdigt.
Jag orkar inte.
Jag HATAR dig. Förstår du inte det?

Försvinn, du Lucifer, du satansfödde avkomma.
Försvinn.
Vi känner varandra alltför väl; du och jag.
Du vilda odjur med ett sinne så avskyvärt;
och jag, med min tämjda kropp,
liggande i fosterställning,
på badrumsgolvet vid handfatet,
med svetten som rinner ner för min nakna rygg,
och tårarna ner för min kind.
Jag HATAR dig. Förstår du inte det?

Yep. En till dikt skriven av George Josef.
Natten till den tjugoförsta Juni 2008.
(Den handlar om magvärk.)

Pain



♦ georgie.

Nosejob

Jag vet inte vad jag ska göra!!!
:C Nu är det såhär att jag stööör mig på min näsa, och har gjort det rätt länge nu. Kanske inte hela mitt liv; jag började väl "störa mig" nånstans under Junedal-tiden. På högstadiet, vill säga. Gud vad lamt det här låter men.. läs vidare.
Den är bara så stor, och konstig. Konstig form och oproportionelig. Allt. Jag har fått det från fars sida.
Så jag har funderat på om jag kanske ska... operera näsan? Det kanske låter som VÄRSTA grejen, men faktum är att båda mina två systrar har gjort det nu. Min äldsta syster gjorde det för ganska länge sen, och min andra syster gjorde det för nån vecka sen bara. Min storebror har inget sånt major problem, så han behöver ju inte... Men jag har! Och jag funderar på att operera näsan.

Å ena sidan så tänker jag att... "Seriöst, operera näsan?! NEJ! det är bara dumt att göra det... varför? Jovisst, jag är inte perfekt, men ska jag operera allting jag inte är nöjd med? Jag är ju den jag är född till. Gud älskar mig ändå. För att inte nämna priset.. det skulle säkert kosta en del. Sen kanske det blir helt fel och jag ser ut som typ Jocelyn Wildenstein eller nåt... ni vet. Cat woman".

Fast å andra sidan så tänker jag nånting i den här stilen: "Åååh.. jag vill bara få bort den. Jag har haft komplex för den rätt många år nu, och tänk vad skönt det skulle vara att bara fixa den lite. Det behöver inte vara väääärsta stora operationen, som förändrar mitt utseende radikalt. Utan bara justera den lite, till det bättre. Tänk vad mitt självförtroende skulle bättras. Inte för att jag har extremt dåligt självförtroende, men lite bättre skulle jag ju må. Sen kanske det verkar som en jättestor grej för vissa som inte ens tänkt tanken på plastikkirurgi. Men när tre stycken i min familj redan har gjort det (min mamma har opererat ögonen) så känns det inte lika MAJOR."

Jag vet inte om jag ska göra det. Min familj tycker jag ska göra det. Men de flesta av mina vänner som jag har sagt det till verkar inte tycka att jag ska göra det.
Får se om ett halvår.. om jag ser fulare, likadan eller snyggare ut.

♦ georgie
.

Nya skor, ny mobil, nya kläder

Dear diarrhoea.

I Fredags arbetade jag från 18.00 - 05.00 på morgonen!!! :O Så sjukt mycket!

______________________
Jag har köpt nya skor, gott folk!! Vad tycker ni?? Kommentera dem! Jag köpte dem mest för de var så sjukt coola!

Kawasaki - Beach
De är så somriga det bara går att bli. Jag funderade på antingen dessa, ett par med gula ränder eller ett par med gröna ränder. Det blev de hära. De är både färgglada men gås att ha med mycket annat.

Sen har jag även köpt en ny mobil också... Min förra har ju inget battericover, för den ligger nånstans på botten av Piren. Det vart en sån här, Sony Ericsson S500i:


Jag har kommit på en ny grej att göra på min blogg... Varje gång då och då, så ska jag ha en "veckans låt" eller "dagens låt", beroende på hur länge jag gillar låten :D. Det är altså en mycket bra låt som ni bör lyssna på. det kan både vara gammal och ny musik.

Dagens låt: Kanye West - Flashing Lights ft. Dwele


Jobb, fotboll, skitsnygg medarbetare och en sjuuuuukt bra låt!!!!!!!!!!!!

Okej. idag var det min första dag på jobbet!! Det är nog egentligen bara test-jobb, men jag får lön för de dagar jag kommer dit iaf :D. Så nu kan ni komma förbi Max Hamburgare i Jordbron å shoppa lite, så kanske ni får discounts på mitt namn ;).

hahaha.. Hur som helst.
Jag började idag klockan fem. De bara snackade en massa, och visade mig lite.
Sen tog jag på mig kläderna, och fick ha typ UNIVERSUMS pinsammaste skylt på bröstet! Seriöst. Det var en skitstor rund pin där det stod med stora bokstäver "NY PÅ JOBBET".
Omg. Det var såå pinsamt. Typ... tänk alla snyggingar som kom och beställde. Och så ba stog jag där like a fool med universums största skylt på bröstet. Sen typ hade vi Sverige-tröjor och Sverige-kepsar på oss, och de satt som hej-kom-och-hjälp-mig. Haha. Golvet var jättehalt och jag typ höll på å ramla typ varje gång jag vände mig om!

Jag skulle stå och göra hamburgare. Och den restaurangen har miljoner sorters hamburgare. :(. hahaha, jag kommer inte ihåg en enda hamburgare!!! Eller jo. Den vanliga.. "Hamburgare". Det är bröd, röd sås, sallad, kött! :D.
Nu har jag fått hem en lapp där alla ingredienser står, så jag ska memorisera dem..

Herregud! Det var en till tjej som var ny där. Hennes andra dag... oh. my. lord! Hon var så sjuuuukt snygg! :O seriöst. Typ världens snyggaste tjej ever!!! Seriöst. Hon såg t.om. snygg ut i sverige-tröjan och "Ny på jobbet"-skylten. Seriöst. och hon snackade med mig!!!! :D:D:D Hon ba:
"hihihi. tycker du det är kul? hihihi *blink blink* Vi kommmer nog lära oss hamburgarna snart. Det går nog snabbt. Vi får hjälpa varandra"
Och jag ba dog :D.
haha. askul vare iaf.

Sen kom jag hem och såg på Matchen med stort M. lol. Askul! 2-0 mot Grekland. varav ett mål var ganska mycket av ett turmål, faktiskt :P. inte för att jag är särskillt insatt i fotboll och kan komma med sånna kommentarer, men visst låter jag lite sportig när jag snackar om fotboll?? :D:D:D. Värsta muskelhunken, känner jag mig som nu.

Michella är söt. :)

Nu måste jag plugga hamburgare. vi ses/hörs/skrivs senare.

Checka in den här dock.. Det är en låt som heter St Augustine. De som sjunger den är Band of Horses. De har gjort en låt i ett OC-avsnitt. Jag fick höra låten i Gustavs hörlurar påväg hem från Kalmar. Så sjuuuuukt bra låt!!! Den här är så bra! jag älskar verkligen sånna här låtar.. på aukustiska gitarrer. så sjukt vackert. och jag älskar när folk gör covers på låtar, med gitarr.
Oh. Jag önskar verkligen jag kunde spela gitarr. :( Jag verkar vara den enda som inte har nån talang..




"Jag såg dig, och från denna dagen jag endast dig i världen ser."

♦ georgie.

Design by George

Haha. Jag måste bara skryta lite snabbt: Jag har en ny design på bloggen! Den fixas till för fullt; fortfarande är den inte komplett. Jag har designat ALLT helt själv!!

Det rosa där uppe: Själva bilden taggades från google, men jag fixade den HELT själv! Samma med bakgrunden. Så otroligt stolt!
Give me creditz.



God bless our home.

♦  georgie.

Sommarjobb på G!

Jaa!! Ni hörde rätt! Jag kanske får sommarjobb.. i sommar! Jag var på arbetsintervju på Max Hmburgare i Onsdags! Gick ganska bra faktiskt! :D Så nu ska jag testjobba där i tre dagar, så ska de se om jag är duktig eller inte...
Jaja, jag vet vad ni tänker...
Jag + matlagning = ingen. bra. idé.
iallafall efter senaste incidenten.

Men jag säger som Emilie. Att bara ens tänka ut den där maträtten som jag skrev om sist måste ju betyda att min kropp måste innehålla en lite kock-georgie. Får väl bara hoppas att inte hela universum brinner ned.

(haha. vad lamt. jag skriver  "ned" istället för "ner". Jag vet. jag har fått klagomål på detta förr.)

hoho. nu ska jag testa att lägga upp en bild :D. Ska se om jag gör rätt nu. man trycker på det lilla trädet va? Nej shit också... vad är det för skillnad på "Miniatyrbild" och "Full storlek"?
Jag testar båda...


image2
haha. vad praktiskt. det är två olika storlekar! :D Så om man har en jättestor bild så kanske man inte vill visa HELA storleken. oh wow :D. måste testa en till bild! :D

  • Detta är Samuel (som för övrigt blev hemskickad från mönstringen HA-HA!!) i Svea Rikes hufvudstad: Stockholm. Erkänn univärsums bästa fotograf?   [ snitsig punktlista där va? ;););) ]


Önska mig lycka till på jobbet!!! Jag kommer uppdatera om hur det går senare. Stay tuned kära läsare.

RSS 2.0