Förlåt.

...
solitude.


♦ georgie.

BARNDOMSBILDER!

Haha. Jag kollade igenom min Bilddagbok idag... från idag, till min allra förstaste bild. hahaha.. shit vad man har utvecklats asså! Jag erinrar mig att liskom.. "Jag kan inte fatta att det var ett år sen jag la upp den där bilden.. eller skrev det dära".
Det är sjukt vad tiden går fort, egentligen! Jag kommer t.ex ihåg vår allra förstaste dag den här terminen. När jag började tvåan. Hur livrädd jag var i den nya klassen, att jag kanske inte skulle platsa. Eller förra året, när jag gick i ettan. Då brukade jag och Emelie sitta på franskan varenda dag! Lisa satt alltid framför oss, och jag trodde aldrig att jag skulle hamna i hennes, Samuels, Emmas, Carolinas klass.
Haha... hjälp!
Man blir väldigt nostalgisk å så när man tänker tillbaks på sånna småsaker. Håller ni inte med? Det verkar hela tiden som att man var lyckligare förr. Även om det bara var fem-sex månader sen, så känns det ändå som att man hade det bättre då.
Min allra lyckligaste period i mitt liv, måste nog ha varit i September-December år 2007.. Allting bara flöt på. Jag hade en ganska bra balans i livet då :P. haha. Jag var lycklig helt enkelt. Jag är inte direkt självmordsbenägen idag, men det är skillnad på att vara "glad" och att vara "lycklig". Nu är jag nog generellt sett glad.


Nu ska jag lägga upp relativt gamla bilder. Barndomsbilder. Jag tycker jag är berättigad att kalla det barndom, för det var det fan... Nu är jag ju 18! Det är så... läskigt att se hur allting och alla förändras! Bilderna är inte i tidsordning whatsoever. så ni får ha överseende med det. :)
Fet disclaimer mot alla Copyright (©)-lagar. Some rights reserved.

Jag och Alina!Samuel och Felicia<3
Till vänster: Jag och Alina. Hon är så söt!!
Till höger: Samuel och Felicia när missade Idol-deltagarna på A6... Istället fikade vi med familjen Kvist.


Jag och Emelie på franskan..       
Till vänster: Jag och Emelie på franskan i ettan, förra året..Det står "talk to the hand" på våra händer.
Vi var så UNGA!
Till höger: Haha.. detta var typ första veckan av ettan..


Till vänster: I skolan, en dag i ettan. Haha..Kolla min klädstil.
Ska använda den randiga tröjan mer..
den såg ganska OK ut, faktiskt.
Till höger: haha.. I NIAN!! :O usch och fy på mig!


Till vänster: Jag var 15 år här.. hahaha. :( då bodde jag fortfarande på kungsgatan!
till höger: Jag å alina, igen.



Till vänster: hahaha.. kommer ni ihåg? Såpabandyn i början på tvåan..

     
hahaha.. massa bilder från tiden då jag använde cam.. var ungefär 14-15år på de här bilderna. KOLLA VAD MÅNGA OLIKA FRISYRER JAG HAFT!! den som varade längst var rufs-tuppkammen. "Fauhaux". Den används fortfarande då och då ^^.




Jag träffade Emma Blom, för nåra dar sen! Hon är som själva Gucci-stämpeln på väskorna. Utan stämpeln skulle allt vara betydligt tråkigare. Vi hade en liten sightseeing på Torpa! Asså, Torpa är så sjukt fint!! :O hade verkligen ingen aning om att Torpa var så fint! :O Jag har inte varit så mycket på den delen av torpa, så det var jättekul!

Emma den klämkäcka.



I love you all. I love you like a fat kid loves cake.


Det är läskigt hur nära, men ändå främmande döden är. Requiescant in pace, Arvid et Viktoria.


♦ georgie.

:) :) :) :)

Jag gås fortfarande inte att nås via cellulära telefonen. Så tills dess får hemtelefonen brukas. Ja, jag vet: typ TOTALLY passé att använda hemtelefon. Hemtelefon är liksom som ett glas Loka Päron jämte ett glas med Bonaqua Silver. Alla vet att Bonaqua är the new thing. Iallafall sen jag börjat gå runt med en flaska Bonaqua Silver in publikum.

Japp! Det blev den RÖDA jackan. Efter mången om och men blev det tillslut den röda. Jag ville sticka ut, men inte på ett konstigt sätt. Den röda jackan var välbalanserad, mellan utstickhet, coolhet och snygghet. Kinda like me.
Sen köpte jag ett par Shutter Shades från shuttershadesonline.com. Så sjukt coola är dem. Jag älskar dem. Kanske ska köpa ett till par i en annan färg dock. Silvriga har jag nu. vill ha röda också.
Här kommer en bild:
Shutter Shades


Dagens wtf: Jag vaknade klockan 08.00 i morse bara för att sitta och inte göra någonting.

Dagens wtf 2
: VAFAN!!! Jag skulle jobba klockan 17.30 idag. Så jag gick till MAX, då de sa åt mig att de försökt ringa mig under två dagar, för att säga åt mig att jag inte behövde jobba dag. MEN min mobil funkar ju inte! Men så jobbade jag ändå, och efter EN timma så sa de åt mig att jag skulle gå hem. Det var inte mycket kunder idag alls!
Men jag spenderade tiden framför kassan med att konversera å skämta med Rebecka H. Den snygga medarbetaren som började med mig.

Folk är så vackra. Även de som inte är så sjuuukt WOW är faktiskt vackra. Har börjat tänka på det nu. Folk är vackra! Människan är vacker.

Ta vara om er.

En snabb dagens låt också:



♦ georgie.

RSS 2.0