The myths and facts about Georgieboy.

Heej! Oj.. nu tryckte jag på nått så texten blev jättestor :S.


Jag är väldigt ny med det hära med Blogg å sånt... Alla verkar ha blogg så man vill ju inte vara sämre, eller hur? (bilddagbok, har jag däremot :D: Boii.)

Hmm... jag vet inte riktigt hur saker och ting funkar hära på blogg.se. Så jag tänkte börja lite mjukt med att introducera mig för de som inte vet vem jag är :D. Ni vet säkert vem jag är om ni ser mig, men jag tänkte gå lite djupare än bara "Jag är den där lama killen som alla hört talas om, som går på peset och som gått på Junedal".

Till att börja med:

Jag heter: George Josef. Men jag föredrar att bli tilltalad: "Ers Excellens". Eller "Georgieboy". Tyvärr är det ingen som har tagit steget och kallat mig Ers Excellens hittils. Inte ens Ers Höghet har de kallat mig! Är det så mycket begärt?! :(... De flesta kallar mig bara "Georgieboy". Gör det du också vettja :D.

Jag är: Lång, mörkhårig, mörkögd(?), Troende kristen, libanes, spontan, morbror och smått konstig. Jag är 17 år, fyller 3:e Juni (skriv upp det så ni hinner köpa present :] ), går andra året på gymnasiet: Samhäll/International ;), och älskar allt som har med United Kingdom att göra (förutom deras mat).
Hmm, Jag är nog rätt mycket om man tänker efter, men detta är iallafall the basics såattsäga.

Jag bor på:
Torpa. Med mamma, storasyster och pappa. Jag är yngst av 4 barn, varav en bor i Boston och är gift och har barn, en bor ensam i jkpg och en bor hemma hos mig :). Tur det, för om inte jag hade haft min mamma och min syster som tar hand om mig så skulle jag nog gå under. Jag är inte bortskämd eller så, men jag kan itne städa, jag kan inte laga mat, och jag kan inte tvätta kläder. Mamma/syster har alltid gjort det åt mig. Jag har även vissta svårigheter med att att fixa mitt hår innan skolan!! Jag hatar mitt hår.

Mina intressen inkluderar : Att ha kul och vara glad! Så länge jag har kul så är mitt liv fulländat! Det är ju det intressen är till för! För att man ska ha kul och vara glad, eller hur? Jag menar, man jag ju liksom inte gå runt och vara bokintresserad om det gör en helt självmordsbenägen. Så då anser jag att allt som gör mig glad inkluderas i mina intressen... Men för att vara mer exakt så kommer här en lista på (inte rangordnade) saker som jag gillar att göra:
  • Vara med roligt folks.
  • Fika med roligt folks.
  • Handla kläder (gärna det också med roligt folks)! Hade jag haft hur mycket pengar som helst skulle jag lagt en stor del på nya kläder.
  • Spela teater!! (med roligt folks)
  • Kolla på film med roligt folks.
  • Snacka med kompisar och annat roligt folks.
  • (och i Januari så kommer jag även börja med street dance!!!!!!!!!! :D. med samuel (bland annat), så det är med roligt folks! :])



Om jag hade haft 10 miljoner kronor så skulle jag först och främst:
Köpa ett stor fint hus. (intrett)
Köpa en fin bil (och skaffa körkort).
Köpt massa asdyra kläder.
250 paket Stimorol Ice (Intense mint) tuggumipåsar <3.
Massa presenter till familjen och vänner.
Skaffa kontakter med kändisar.
Mutat lärarna för (ännu-)bättre betyg ;).
Köpt en mysig liten lägenhet i London City. Den ska inte vara överdrivet stor å så, bara en fin lägenhet i London, som jag kan bo i när jag är där och pluggar :D).

MEN jag säger som 1900-talets milstolpar:


Can't buy me looove, looove
Can't buy me looove.

...I'll get you anything my friend, if it makes you feel alright.
'cos I don't care too much for money,
MONEY CAN'T BUY ME LOVE!!!!!!


bye!

RSS 2.0