Gamla tider...

Minns ni hur det var förr? Det behöver inte vara länge sen, bara det var förr.
Jag minns det i alla fall. Jag minns när jag gick på Talavid, i 6an. Jag minns reklamerna man såg, serierna som gick på TV, leksakerna som man lekte med, kompisarna som man umgicks med. Minns ni t.ex. TV-serien Skilda Världar? Eller Vita Lögner? Minns ni McDonalds taglines? I DO! Jag minns hur fjärrkontrollen till vår dåvarande TV såg ut! Jag minns hur mycket jag älskade Haribo Saltbomber. Det var min favoritgodis!
Jag saknar den tiden. Tiden är nog min värsta fiende, skulle jag vilja säga. Tiden går alldeles för fort nu.

Jag kollade lite på Youtube, och hittade följande reklamer.. Makes you reminisce old times.



Den sista, lite större videon är ingen "klassiker". Den är inte ens svensk, den är tysk typ. Men jag var tvungen att visa den! HAHA! Så sjukt rolig är den!

Glitter och glamour!

JA!
Jag har kommit med i "IDQS"! the International DragQueen Society! Ni anar inte hur mycket jag har längtat!

Höhö. skämt och sido.

Igår var jag på en gala! Ja, en GALA, i dess rätta bemärkelse, för det måste nog ha varit bland de bättre tillställningarna jag har varit med om i mina senare dar.
Det var en klassgala, och det var så kul och väldigt lyckat! Alla var helt underbart finklädda; Johanna måste ha haft det finaste håret jag någonsin sett pryda en kvinna.
Själv kom jag i en frack och hela paketet och apoteket. Jag hade sån där lång pingvinjacka, väst, Armanibyxor och skjorta etc. (hehe "pingvinjacka"... ursäkta om jag låter hemskt okunnig om mode.) Jackan och överdelarna hade jag köpt specifikt för detta event, så ni kan ju bara ana hur fint och seriöst det var. Det var Bojan (länkarna är uppfuckade: festfixarn.blogg.se) som hade hand om galan, med hjälp av Alenxander, och de gjorde ett underbart jobb!
Vi hade proffessionell fotograf på plats, jättebra catering, filmare, välkomstdrinkar, sjukt god middag, exklusiv efterrätt, öppen bar, en vernissage där bilder på var och en i SP3E var uppsatta och dekoren var jättefin! Hela tillställningen hade en touch of glitter and glamour, som en bal!



Sedan hade vi prisutdelningar. Alla i klassen hade röstat fram en "Klassens bäst klädda man", "klassens bäst klädda kvinna", "klassens queen", "klassens bästa blogg" och sist men inte minst... "klassens queen".
Tyvärr fick inte min blogg priset som "klassens blogg", det var Adam (adamtwozero.blogspot.com) som fick. Men jag skulle nog gissa att jag kom på en hederlig andraplats! Eller, jag vill tro det iaf :C.
Hur som helst, jag fick pris som:

KLASSENS QUEEN!

O_o

Det var lite av ett wtf-moment så jag trodde att det var ett skämt, tills jag frågade vilka som hade röstat på MIG som klassens queen. Det visade sig att ca. 21 av 25 hade röstat på mig. Jag visste inte ens att jag var nominerad! Men det var kul. :). Jag är hellre klassens drottning, än "klassens bitchassmotherfuckerbitchuglinessassholefucktardpenis".
Bilder på tillställningen kommer snart.
I och med Galan med stort G så insåg man lite att; det börjar närma sig slutet nu. Hur tråkigt det än är, så kan jag inte ungå att inse det nu. Det börjar lida mot sitt slut nu. Snart tar vi studenten, och då måste vi ta farväl av alla. Det är hemskt tråkigt!

Hur som helst. Idag hade vi fotografering med Spring Inspiration.
Här är en av bilderna på Emilie (till vänster, Emilieljungqvist.blogg.se) och Elin ( till höger, Hubbie.blogg.se) när de posade. De är så vackra och fotogeniska. Jag tror att den här bilden kommer att hamna på flest affischer!

Det var pisskallt. Jag tror jag dog några sekunder när jag klängde och hängde i fontänen i rådhusparken.
Nu skall jag fortsätta mina studier av kulturer i världen med inriktning Indien.
Puss.

Poesi när den är som sämst.

I trean skall alla ha hand om ett projektarbete. I mitt fall gäller detta att skriva och trycka en diktbok! Jag ska trycka den på Vulkan. Jättebra tjänst!
Jag får dock panik på denna djävla (och hittils namnlösa) diktbok! Jag behöver fler dikter :). Så HJÄLP MIG! Skriv dikter åt mig. Jag börjar hata poesi mer och mer nu. Satans äckliga, fula, dumma idiotiska diktbok. Burn in hell.

Jag kan även meddela att jag kommer att synas på en bild på stan, för Spring Inspiration! Wohoow.

Här kommer även bilder på min framtida destination! Ja, vad ska jag kalla platsen? Mitt andra hem. Min kärleksstad. Royaliteternas stad. Kungahusens hemland och metropol. London. dit skall jag nänligen åka med Samuel! Vi har bokat både biljett och hotell. Vi ska lyxa till det och bo i ett sjukt fint hotell. Helt otroligt är det. Vi har två walk-in garderober i rummet, eller lägenheten kan man kalla det. Vi har en stooor jacuzzi och en sjukt fin vy över hela London från badrummet! Rite, Samuel? De första två bilderna är på hotellet, från deras hemsida. Resten är bara bilder på London :).

Lala

Bilderna är klickbara.
London

London



Jag såg henne idag... igen!
Det är helt amazing. Jag fattar inte vad det är som händer.. seriöst?! O_o
Och vi kollade på varandra minst lika intensivt som sist! Jag vet inte vem det är! haha, jag har aldrig ens träffat tjejen... men ack så söt hon är!
Det är helt otroligt, vilken blick hon har! När hon kollar på en så.. typ.. står allt stilla, för några sekunder. Jag kanske bara inbillar mig, men har aldrig sett någon liknande! Hahaha.. love at first sight?! hahahah!

Samuel sjunger Julia - Beetolz

Jag skall, om det blir som jag hoppas, åka till London med Samuel! Biljetten är bokad! Jag ska göra en plan, för alla saker vi skall besöka. För er som inte känner Samuel, kommer här en video på vad han kan åstadkomma med en gitarr. :) :) :) :) :) :)

RSS 2.0