Yes! Äntligen!

Min slips har äntligen kommit! :D Jag tror förpackningen är finare än själva slipsen, rite? :D Klicka på bilden, det är en miniatyr.


Jag borde plugga naturkunskap nu. Det ska jag göra när jag skrivit färdigt. Det handlar om gener etc.
Visste ni t.ex att en människa har ungefär 22% samma genuppsättning som en banan? Eller att det i början på 90-talet bara fanns mindre än 100 internetsidor? Idag är det ju flera miljarder sidor uppe... tänk så tekniken har gått fram, medan vi människor fortfarande är till 22% bananer.
Nu skall jag fortsätta att läsa om t-RNA och homozygota kvinnor och blodets nedärvning.
Här är en film från vår otroligt effektiva Geografilektion. haha.. kolla mina armar när jag dansar i slutet! x) de ser ut att vara typ 2 meter långa. Och mitt skratt! :o omg.. ska aldrig mer skratta i hela mitt liv.

You can SHAVE the baby! :D

Det var hemskt länge sen sist, men nu så..

Internet äro allt förunderligt, visst är det?
Här sitter jag i småtimmarna, en helt vanlig dag som denna, helt intet ont anande och gör det vanliga..
Jag kollar min bilddagbok, går in på Facebook, joinar någon group för att visa mina 270 vänner vad jag tycker om saker och ting, jag untaggar mig på fula bilder, skriver fyndiga statusar och hoppas att någon ska kommentera, jag kollar min mail, läser bloggar (som t.ex. bellanotte, emilieljungqvist, festfixarn, ellenossowicki, kattmedfnatt, manolo.se etcetcetc), kollar om heritage1981.com och topman.com har fått in nya kläder, surfar lite på redtube.com och youporn.com och 89.com och thatsphucked.com, kollar min mail, skriver lite på msn med Henke och Louice och Samuel, spotifyar lite musik, och kollar om jag har fått någon röd siffra i Facebook igen.

Men ibland så händer saker som stör min så väl inövade internetbalans. Ibland hittar man högst... konstiga saker som kanske itne alltid passar normen, som jag är så mån om. Dessa är så kallade "wtf-moments". Idag inträffade ett WTF-moment när jag surfade..

Dagens wtf:
 
"You can SHAVE the baby!" :D
Yes! Äntligen! Jag har alltid önskat mig en docka som jag kan raka! Vilket barn vill inte ha en docka som man kan raka mellan benen och under armarna? :D
Jag får nog köpa ett antal sådana här om min törst efter pubis-rakning ska mättas 8)! Yeah. Inte konstigt att Kina håller på att bli världens rikaste land. En sån här idé skulle en amerikan aldrig komma på ju!

RSS 2.0